gokartpalya_gokartringGOKARTRING EUROCENTER GOKART PÁLYA
Cím: Budapest, III. Bécsi út 154.
Tel./Fax: 06/1 437-4680 (Kizárólag nyitvatartási időben)
Tel.: 06/30-206-4206 (Hétköznap 09:00 – 19:00-ig)
E-mail: info@gokartring.huwww.gokartring.hu

2012.10.16.
GOKART TÁBOR AZ ŐSZI SZÜNETBEN – ELŐSZÖR A GOKARTRING GOKART PÁLYA TÖRTÉNETÉBEN!
2013.10.28-11.01: különleges őszi gokart tábor a Gokartring Gokart Pályán!
Évről-évre egyre nagyobb érdeklődés mellett szervezzük nyári gokart-táborainkat, ahol a legfiatalabbak is megismerhetik a biztonságos föld alatti száguldást profi személyzetünk vezetésével.
Idén annyian jelentkeztek, hogy a nyár végével úgy döntöttünk, hogy a Gokartring Gokart Pálya életében először az őszi szünetben is megrendezzük táborunkat – melyre most már online is jelentkezhetsz!

A rendhagyó gokart táborra 2013. október 28. és november 1. között kerül sor, a program megegyezik nyári táborunk menetrendjével. 2013-ban már online is jelentkezhetsz őszi gokart táborunkba: www.gokartring.hu/tabor/jelentkezes.


2013.10.16.
CLASS FM BALÁZS MEGLEPETÉS SZÜLINAP A GOKARTING GOKART PÁLYÁN…

Balázs barátai is a Gokartringet választották a meglepetés szülinap helyszínének, idén legyél Te az ünnepelt!
Barátaiddal szeretnél gokartozni egy jót, miközben kint monszuneső ömlik, vagy sűrű pelyhekben hull a hó? Kollégáidnak keresel egy különleges helyszínt az év végi karácsonyi party-ra vagy céges csapatépítésre? Még az idén legény- vagy leánybúcsúd lesz, és olyan bulit akarsz, amelyet sokáig nem felejtesz el? Ha igen…gyorsan kérj tőlünk ajánlatot és foglalj nálunk időpontot, hogy elkerüld az év végi rohanást és feszült pillanatokat! Idén legyél Te a Gokartring Gokart Pálya ünnepelt hőse, és ha különleges sisakkamerás futamunkat választod, futamoddal együtt az eredeti Gokartring-érzést is haza viheted magaddal!


2013.10.12.
ÉV VÉGI CÉGES RENDEZVÉNYEK – MÁR FOGLALHATÓ!

Év végi prémium ajánlatok a Gokartring Gokart Pályátóll: idén először közzétesszük év végi rendezvények, céges karácsonyi bulikra készített egyedi, prémium ajánlatainkat is!
Prémium ajánlatok év végi céges rendezvényekre:
http://csapatepites.gokartring.hu/  – ha fontos, hogy Tiétek legyen az év legjobb év végi partyja, méghozzá verhetetlen áron, válasszatok különleges csomagjainkból!