gokartpalya_gokartringGOKARTRING EUROCENTER GOKART PÁLYA
Cím: Budapest, III. Bécsi út 154.
Tel./Fax: 06/1 437-4680 (Kizárólag nyitvatartási időben)
Tel.: 06/30-206-4206 (Hétköznap 09:00 – 19:00-ig)
E-mail: info@gokartring.huwww.gokartring.hu

Gokart tábor a Gokartring Gokart Pályán!
Mi gondolunk a gokartos utánpótlásra is:-) Mint minden évben, 2013-ban is meghirdetjük 5 napos tanfolyamainkat gyerekek és kamaszok részére! Az előző években nagy sikert aratott tábor programja elméleti oktatást, a versenyszabályok megismertetését, gyakorlati oktatást és háziversenyt tartalmaz.

Korosztály: 8-9 éves kortól ( 135 cm ) napi 3 étkezéssel.

Tanfolyamok helyszíne:Gokartring
Budapest, III. Ker. Bécsi út 154.
EUROCENTER Bevásárló Központ
Tel.: 06/ 1 / 437-46-80
Mobil: 06/30/ 751 7395

Tanfolyamok tervezett időpontja: 2013. június 17. – 2013 augusztus 30-ig, heti turnusokban.

Tanfolyamainkat min. 4 főtől indítjuk!

Ár: 39.900.-Ft/ fő, kedvezményt adunk a korábban már nálunk táborozóknak illetve testvérek esetén az egyik testvér részére!

Az 5 nap tervezete:
I. Elméleti oktatás:
Versenyzés feltételei * Versenyző felszerelése * Versenyzői korosztályok megismertetése * Kategóriák ismertetése * Zászlójelzések * Versenynap szabályainak ismertetése * Összefoglalás

II. Gyakorlati  oktatás:
Gokartok megismerése, kezelése * Indulási-megállási gyakorlatok * Gyakorlás a lassított pályán * Ideális ívek megtanulása * Gyakorlás a pályán * Próba rajt * Próba verseny * Záró verseny, Oklevél

Hozd el hozzánk Te is gyermekedet és barátait, hogy részesei lehessenek a Gokartring élménynek!

Indul az F1-es tippjáték a Gokartring Gokart Pályán!
Tavaly a Kockás túrórúd F1-es promóciójában a Ramada Aqua World-del együtt ajánlottunk fel nyereményeket a legjobb tippelőknek, idén még több ajándékkal és meglepetéssel várunk Titeket a Forma1-es futamok napján! Nincs más teendőtök, mint lejönni hozzánk most vasárnap a történelmi Monte Carlo-i verseny idején (és utána a többi versenynapon), a verseny előtt megtippelni a 1-3. helyezettet, végig izgulni AZ F1-es száguldást a kivetítőnkön, és helyes tipp esetén bezsebelni a szakértelmetekért járó Gokartringes ajándékot + OXXO energiaitalt + Kockás túrórudat:-)

Gyertek le hozzánk a Gokarting Gokart Pályára, tippeljetek, élvezzétek a futamot, frissüljetek fel az OXXO-val és a Kockás túrórúddal!